雅思托福英语全球网首页 | 雅思托福英语全球网论坛
雅思课程咨询热线0592-5061519

托福语法模拟试题及答案(7)

雅思托福英语全球网 http://www.ieltstofelglobal.com/  2014-09-07 来源:未知
  1. At the time of Columbus' voyages, Native Americans used an astounding diversity of languages, ________ the diversity used by Europeans.

  A. the greatest by far

  B. by far than greater

  C. by far the greatest

  D. greater by far than

  答案:D

  分析:有than就要找到比较级,A,C语义不通;B语序混乱。

  参考译文:哥伦布航海时代,美洲土著居民使用着令人惊异的各种语言,远远超过了欧洲人使用的种类。

  2. During the Harlem Renaissance of the 1920's, much African American writers, artists, and musicians came to Harlem in New York City, creating a cultural center there.

  答案:A muchàmany

  分析:。可数不可数名词修饰词的误用。

  参考译文:1920的Harlem黑人社区复兴活动中,很多美国黑人作家、艺术家和音乐家来到了纽约市Harlem,把那里建设成了一个文化中心。

  3. In Concord, Massachusetts, there is a museum commemorating the life of Louisa May Alcott, the author the nineteenth-century novel Little Women.

  答案:C author the à author of the

  分析:缺定冠词。

  参考译文:马萨诸赛州的Concord有一个纪念19世纪小说《小女人》的作者Louisa May Alcott生平的博物馆。

  4. Lactose, a sugar present in milk, is one of simple sugars used in food preparations for infants.

  答案:C of simpleàof the simple.

  分析: 从后面的sugars可以看出,sugar代表“某一类糖”的时候是可数名词;present这里做形容词“存在的”,前面省略了which is;one of………结构后面应该接特指的范围,必须加the,所以C错。

  参考译文:乳糖,是在牛奶中出现的一种糖,在给婴儿准备的食物中用的一种简单糖类。

  5. Jackson, Michigan, a city who was settled in 1829, was named for Andrew Jackson, the seventh President of the United States.

  答案:B.whoàwhich

  分析:定语从句连词的误用。

  参考译文:密西根首府Jackson,于1829年定址,是以美国第七届总统Andrew Jackson的名字命名的。

  6. Boulder, Colorado, is only city in the United States that derives its water supply from a glacier.

  答案:A.is onlyà is the only

  分析:定冠词使用。

  参考译文:科罗拉多州的Boulder是美国唯一的从一处冰川获得供水的城市。

  7. Construction of first skyscraper began in Chicago in 1883 with the ten-story Home Insurance Building.

  答案:B.of firstàof the first

  分析:定冠词的使用。最高级前加the

  参考译文:最早的高楼建筑1883年出现在芝加哥,是一幢10层的家庭保险大楼。

  8. The Mississippi riverboat, which evolved from simpler steamship of the early 1800's, became the dominant form of passenger transport on the Mississippi River.

  答案: steamshipàsteamships

  分析:单数可数名词不能单独出现。需要注意的是,transport这里作名词,有“运输工具”的意思

  参考译文:密西西比河船,在1800从简单的汽船演变过来,成为密西西比河上重要的旅客交通形式。

  9. Modern stringed instruments comprise both instruments of ancient origin, such as the harp, and the developed recently family of bowed instruments that includes the violin.

  答案:D.developed recentlyàrecently developed

  分析:词序颠倒。

  参考译文:现代弦乐乐器不仅包含有源于古代的乐器,如竖琴,也有最近发展的包括小提琴的弓形乐器。

  10. Stars provided early astronomer with a reference system for measuring the motions of planets, the Moon, and the Sun.

  答案:Aàastronomers

  分析及考点:可数名词单数单独出现,一般都错。

  参考译文:天上的星星给早期天文学家提供了一个参照系统来测量行星、月亮和太阳的移动。

分享到:

留学点击排行